Solsejl

Solsejl kan bruges på terrassen, i haven, på standen og mange andre steder. De fleste vi sælger, bliver typisk brugt på terrassen, hvor 2 hjørner er monteret på huset, og de sidste hjørner af sejlet bliver monteret på stolper. Med denne opsætning har du et billigt alternativ til en markise. Desuden møder vi også en del kunder som ønsker at montere dem frit i haven, f.eks. på 3 eller 4 stolper. Bemærk at det ofte vil blive en rigtig flot løsning hvis man kombinerer flere små sejl i f.eks. en  vifte (evt. i forskellige farver), frem for ét stort. Husk at stolperne skal graves mindst 100 cm i jorden, selvfølgelig afhængig af jordens type og fasthed. det er også en god idé at tilsætte en betonblandning omkring stolperne. Solsejl kan nemlig rykke ret hårdt i stolperne såfremt de ikke tages ned ved kraftig vind eller storm. Vi fører 2 forskellige typer solsejl som du kan læse mere om her:

KLIK HER FOR TILBEHØR TIL SOLSEJL ->

Solsejl – Vandafvisende (næsten helt vandtætte – læs artikel)

Disse solsejl er de mest populære, hvilket nok skyldes det danske vejr, som lige så ofte byder på regn og lette byger. Det skal dog siges at de ikke er 100% vandtætte, men de kan modstå duggen når den falder samt lette byger. Du skal forventer at slagregn vil sprøjte lidt igennem solsejlet. Denne serie fås også i mange flotte farver, som du også kan se her. LÆS DENNE ARTIKEL: VANDTÆTTE SOLSEJL

Vindstærke / vandgennemtrængende solsejl

Disse solsejl er ekstra stærke hvad angår vind, regn og vedligeholdelse, da der ikke kan ophobe sig vand på fladen, og lideledes passerer en stor del af vinden igennem materialet, i stedet for at presse på det. Det er nok også derfor at disse solsejl går som varmt brød til børnehaver, forlystelsesparker, skoler og andre lignende steder hvor lav vedligeholdelse og få nedtagninger kræves.

Sorter efter solsejl farve
fuchsia  Varmgrå  himmelblå  cremehvid  limegrøn  beige natur
KLIK HER FOR TILBEHØR->

Sorter efter solsejl størrelse
trekantet solsejl 3,6m trekanter solsejl 5 mfirkantet solsejl 3,6 mfirkantet solsejl 5 m


Billeder fra en glad kunde 🙂 Kulturmøde 2016, Nykøbing Mors

Her kan du se vores hvordan vores solsejl er blevet brugt til kulturmødet 2016 på havnen i Nykøbing Mors. Solsejlene er monteret på en anderledes, kreativ og hyggelig måde, hvor mennesker flokkes under sejlende, for at deltage i hyggeligt samvær. Til denne opsætning er brugt 5x5 meter vandafvisende solsejl i farverne cremehvid og varmgrå. Vi takker for samarbejdet med design- og eventfirmaet “Jens & MortenVisual artist and cultural entrepeneur“.

Close